Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet nagyon vékonyra,...

Hogyan lehet nagyon vékonyra, csinálni a palacsintát?

Figyelt kérdés
Egy két alkalommal már csináltam palacsintát, de azok mindig vastagabbra sikerültek, mint szerettem volna. Hogyan lehet elérni azt, hogy tényleg nahyin vékony legyen? Szilveszteri buliba szeretnék csinálni egy kiló lisztből.

2022. dec. 29. 08:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

#10-es, palacsintát is lehet jól kezelni, akár kis, akár nagy mennyiségben, megvannak rá a praktikák. De tény, hogy nem túl praktikus.

Akár kevert süti is praktikusabb, vagy akár sütés nélkül összedobni 1-2 tepsi tiramisut, meg egy halom kókuszgolyót...

Mindkettő előre elkészíthető, tartja a minőségét, sokan szeretik, és szaporább, mint lesütni 100 palacsintát.

Csak úgy mondom, nem akadékoskodásból, de valóban nem a legpraktikusabb ötlet a palacsinta.

Ha a vastagságának a beállítása is nehézkes, mi lesz az olyan tételekkel, mint hogyan tartsuk melegen, hogy melegítsük be kiszáradás nélkül, hogy őrizzük meg a frissességét, hogy kezeljük, ha egyszerre akar enni belőle 30 ember... Nem lehetetlen, de azért kell hozzá némi rutin. Még bármi máshoz időben vagy.

2022. dec. 29. 13:55
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Igazuk van az előttem szólóknak, plusz ha nincs rutinod és nem két serpenyőben sütöd, ez simán másfél-két óra minimum.
2022. dec. 29. 17:29
 13/19 anonim ***** válasza:
17%

Ebben megvan öt perc alatt! :

[link]

🤭🙂😁

2022. dec. 29. 17:44
 14/19 A kérdező kommentje:
Nincs szükség a győzködésre, palacsinta lesz és kész, nem más sütemény receptjét szeretném, hanem azt, amit a kérdésemben is fektettem. Aznap délután fogom megcsinálni, és van tapasztalatom a palacsinta sütéssel kapcsolatban, csak nem mindig szokott olyan szép vékonyra sikerülni.
2022. dec. 29. 19:28
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

Mint ahogy arroganciára sincs szükség, bunkócska!

Itt az emberek felebaráti szeretetből segítenek, önszántukból, és az összes tanács segítőkész volt, és mindenki neked akart jót!

Lehet anyu ezt nem mondta, de tudod ilyenkor elég egy köszönöm is!

2022. dec. 30. 05:40
 16/19 A kérdező kommentje:

15 egyáltalán nem vagyok bunkó, csak jogosan várom el, hogy ne tök már dologgal hozakodjatok elő. Nem véletlenül ezt kérdeztem és nem azt, hogy mit lehetne sütni palacsinta helyett.

A hasznos tanácsokra nem mondtam semmi rosszat, de tudod pl érettségin is csak azokat a válaszokat fogadják el, ami a feladatra válasz, mást nem. Az anyukámat meg feslegesen hozod szóba, ugyanis apával élek csak, de ez sem igazán tartozik a palacsinta vékonyságához.

2022. dec. 30. 07:11
 17/19 anonim ***** válasza:
74%

Mondom én, hogy súlyos nevelési gondok vannak!

Tudod érettségin az érettségiző vizsgázik, ő akar valamit, a vizsgáztatótól!

Mi, itt nem vizsgázunk!

A kérdező az te vagy, neked van problémád, tudásbeli hiányosságod, ezért kérdezel! Mi meg legjobb tudásunk szerint válaszolunk, szabadidőnkben, hogy neked jobb legyen!

A legjobb tudás szerinti válasz, pedig sok esetben közel sem kizárólag az elhangzott kérdésre adott válasz, hanem a kérdés okául fennálló probléma megoldása! Ezt hívják úgy, hogy hasznos válasz!

Ha már érettségit emlegettél, feltételezhető, hogy fel bírod fogni a kettő közti különbséget.

Mint ahogy az is feltételezhető, hogy ha egy palacsinta vastagsága megakaszt, akkor hiába válaszolunk a vékonyságát illetően, a végeredmény igencsak kompromisszumos lesz.

Ezen túlmenően, ez továbbra sem egy rosszindulatú győzködés volt, hanem segítőkész válasz! És nem "tök más" dolog, hanem a probléma megoldására vonatkozó hasznos válasz, más megközelítésből!

Ha nincs rá szükséged, átfutod, és elfelejted!

És továbbra is csak annyit mondhatsz, hogy köszönöm szépen a segítséget!

Igen elkeserítő, hogy egy érettségizett, ennyire kulturálatlan!

Ezt élőben is el mered játszani, személyesen , más emberekkel?

Mert akkor igen nagy pofonokba fogsz még belefutni az életben!

2022. dec. 30. 07:26
 18/19 anonim ***** válasza:
68%

"Mi meg legjobb tudásunk szerint válaszolunk, szabadidőnkben, hogy neked jobb legyen!"

Kedves #17, azért ne mártirkodjál már. Itt senki sem azért válaszolgat, hanem saját maga szórakoztatására, hogy eltöltse a szabadidejét, elszórakoztassa magát a kérdések olvasgatásával, megválaszolásával.

2022. dec. 30. 08:46
 19/19 A kérdező kommentje:
17 az a kérdés, hogy hogyan legyen vékony a palacsinta, erre nem válasz az, hogy csináljak más süteményt. A neveltetésemmel semmi probléma sincsen. Egyáltalán nem vagyok kultúrálatlan, hanem fektettem egy kérdést, amire olyan válasz érkezett, aminek nincsen hozzá semmi köze. Egyébként képzeld, csináltam egy próbát kisebb adaggal úgy, ahogyan az egyik NORMÁLIS válaszoló írta, és így nahyin szép vékony lett a tészta, szóval mégegyszer, nem az a megoldás, hogy más süteményt kell javasolni, hanem tippeket amik alkalmazásával vékonyabb lesz a tészta.
2022. dec. 30. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!