A tűzhely mellett állva sütöd a palacsintát vagy oda teszel egy széket és ülve sütöd?
Figyelt kérdés
Az anyósom kinevetett amikor meglátta hogy ülve csinálom a fiának2022. márc. 20. 16:13
A kérdező szavazást indított:
Állva
Ülve
49 szavazat
1/26 anonim válasza:
Állva, 2 serpenyővel, plusz közben meg is kenem. Szóval csinálom, mint a gép, nem tudnám ülve megoldani.
2/26 anonim válasza:
Állva. De nekünk nem kell sok, kb. 20 db-ot szoktam csinálni.
3/26 anonim válasza:
Mászkálok közben, pl törölgetek...
4/26 anonim válasza:
Hát nem csodálom, ha anyósod kinevetett, ilyenröl még nem hallottam. Már csak azért sem, mert a legtöbb tüzhelyhez nem lehet rendesen közel ülni, illetve túl alacsonyan van az ember.
Meg azért annyira nem hiszem, hogy megeröltetö lenne fél órát (vagy ha rengeteget sütsz, egy órát) nem ülni!
5/26 anonim válasza:
Ez elég balesetveszélyesnek hangzik
6/26 anonim válasza:
Probaltam fekve is de ugy kenyelmetlen....
7/26 anonim válasza:
Hát én is kinevetnélek. :D Nem rosszindulatból, de ha meglátnám, biztos hogy röhögnék! XD Egyáltalán min ültél, bárszéken? :D
8/26 anonim válasza:
állva, és nem csak állok és nézem, közben elpakolok, terítek stb
9/26 anonim válasza:
De miben másabb a palacsintasütés, mint a sima főzés? Vagy sima főzéskor is leülsz?
10/26 anonim válasza:
Bocs, de ezen én is nevetek..:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!