A tűzhely mellett állva sütöd a palacsintát vagy oda teszel egy széket és ülve sütöd?
3 méter magasnak kellene lennem, hogy átlagos székről ülve elérjem a tűzhely tetejét. Két palacsinta sütővel 30 perc alatt 35-40 db palacsintát sütök 3 tojásból.
Ilyennel olajozom a serpenyőt, hogy pörgős legyen a meló: [link]
183 cm magas vagyok. normal szekre szoktam ulni. Ez az ecset tetszik.
masfel-ket ora alatt sutok 60-80 palacsintat, aminek jo reszet lefagyasztjuk, hogy mindig frissen ehesse a parom aki imadja
Én nem bírok sokáig egy helyben állni, elszédülök, elfáradok. Közel van a konyhaasztal, néha lerogyok mellé sütés közben, főleg ha többet is kell süti.
Anyukám is csináltatott egy bárszékhez hasonló széket apukámmal és azon megpihent főzés közben.-, kavargati úgyis lehet.
Hasonló ez ahhoz, hogy fodrászok közül is van aki áll van aki ül, sőt fogorvost is láttam már aki végig ült, speciális görgős széken, nem bírja a dereka az ácsorgást, hajolást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!