Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A tűzhely mellett állva sütöd...

A tűzhely mellett állva sütöd a palacsintát vagy oda teszel egy széket és ülve sütöd?

Figyelt kérdés
Az anyósom kinevetett amikor meglátta hogy ülve csinálom a fiának
2022. márc. 20. 16:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%

3 méter magasnak kellene lennem, hogy átlagos székről ülve elérjem a tűzhely tetejét. Két palacsinta sütővel 30 perc alatt 35-40 db palacsintát sütök 3 tojásból.

Ilyennel olajozom a serpenyőt, hogy pörgős legyen a meló: [link]

2022. márc. 21. 13:44
 22/26 A kérdező kommentje:

183 cm magas vagyok. normal szekre szoktam ulni. Ez az ecset tetszik.

masfel-ket ora alatt sutok 60-80 palacsintat, aminek jo reszet lefagyasztjuk, hogy mindig frissen ehesse a parom aki imadja

2022. márc. 21. 14:42
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Állva, de legszivesebben leülnék.
2022. márc. 24. 01:53
 24/26 anonim ***** válasza:
68%
Én meg pont nem fagyasztom le hanem frissen esszük. Seperc alatt kész, nem egy nagy truváj.
2022. márc. 24. 01:55
 25/26 anonim ***** válasza:
57%
Állva 2 serpenyőben sütöm a palacsintát, mindig jól sikerül a mama receptje
2022. márc. 25. 19:23
 26/26 anonim válasza:
74%

Én nem bírok sokáig egy helyben állni, elszédülök, elfáradok. Közel van a konyhaasztal, néha lerogyok mellé sütés közben, főleg ha többet is kell süti.

Anyukám is csináltatott egy bárszékhez hasonló széket apukámmal és azon megpihent főzés közben.-, kavargati úgyis lehet.

Hasonló ez ahhoz, hogy fodrászok közül is van aki áll van aki ül, sőt fogorvost is láttam már aki végig ült, speciális görgős széken, nem bírja a dereka az ácsorgást, hajolást.

2022. ápr. 26. 09:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!