Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért lett ilyen a rétes belseje?

Miért lett ilyen a rétes belseje?

Figyelt kérdés
Eddig még sosem csináltam leveles tésztából rétest, csak most először. Az előírt hőfokot és sütési időt betartottam, de mégis olyan a rétes belül mintha nyers lenne. A teteje szép aranybarna, tovább már nem tudtam volna sütni.

2022. nov. 26. 18:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy ez normális leveles tésztánál, hogy alapból zsírosabb lesz a sütemények belseje?
2022. nov. 26. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen? Ha túl nedves volt a töltelék, és csigává tekerted simán maradhatott nyers.
2022. nov. 26. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen nedves volt egy kicsit a töltelék. Lehet bajunk tőle, ha picit nyers volt a tészta?
2022. nov. 26. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Legrosszabb esetben is megfő a tészta belseje.
2022. nov. 26. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Máskor tegyél a töltelék alá egy kis grízt, az felszívja a nedvességet.
2022. nov. 26. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

Túl meleg volt a sütő? Túl nedves a töltelék? Kb ezek az okok lehetnek.

Bajod nem lehet tőle, csak gyorsabban megromlik, mondjuk 4-5 nap helyett 2-3 alatt fogyasszátok el.

2022. nov. 26. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!