Polipál kérdése:
Miert nem sül meg a szejtán belseje? Hiába sütöm nem sül át rendesen. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2019. júl. 20. 18:14
1/2 anonim válasza:
Hogy készíted a szejtánt, meg milyen módon akarod sütni - tömbben, szeletben, csíkokban vagy hogy? Esetleg receptet linkelj, vagy írd le részletesen a módszeredet
2/2 anonim válasza:
Nem tudjuk, mitől rossz, ha nem tudjuk, hogyan csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!