A túrós tésztát miért cukrozzák sokan?
Munkatársam cukrozta meg, de ugy hogy szalonna is volt rajta.
Szerintem undirító.
Nálunk régen otthon vagy túrós-cukrozott tészta volt, vagy tejfölös pirított szalonnás. A kettőt sose vegyitettuk :D de ízlések és pofonok :D
Egyébként egy csipetnyi Só képes fokozni az édes ízt. Max ennek tudom be tudni :)
Ugyanez a kérdés feltehető az ellenkező oldalról is: miért nem mindenki cukrosan eszi a túrós tésztát?
.
"De gustibus non est dispotandum!", magyarul: "Az ízlés nem vitatéma!"
Nem undorítóbb, mint te kérdező.
Azt képzeld el, hogy a feleségem még fahéjat is tesz rá!!
Mert a családjukban ez volt a szokás.
Van olyan család, ahol a krumplis tésztára is cukrot szórnak.
Van logika a cukrozásban, mert a túróhoz megy, de én se szeretem így. Viszont hogy milyen indulatokat képes a téma kiváltani, arról van egy sztorim.
Kisgyerekkorunkban az öcsém otthon cukrot kért a túrós tésztára, mert az oviban úgy adták, és neki ízlett. Nagymamám erre teljesen felháborodott, és közölte, "Mit képzelsz, mi nem vagyunk olyanok!". Mintha valami bűn lenne, vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!