Tudom, hogy sokan kinevettek, de hogy kell a kuktában főzni? Sosem probáltam és most kaptam egyet természetesen használati utasitás nélkül
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 11:36
1/4 anonim válasza:
Ugyan ugy mint a fazekba :))
Miutan beleteszed a hozzavalokat, lezarod a tetejet es varod amig "jelez".
2/4 anonim válasza:
Itt van egy kis segitseg: [link]
3/4 anonim válasza:
Ha kuktában főzöl,arra vigyázz,hogy csak annyi levet tegyél bele,amennyit a készételben akarsz,hogy legyen.A kuktában levő folyadék szinte alig párolog el.Eleinte a pörköltjeim inkább leveshez hasonlítottak.Én szeretem,rizst,tarhonyát pl.már nem is főzök másban.
Ja még annyit,hogy ha elkezd pöcörögni,vedd le a lángot,mert ha fönt hagyod,levághatja a szelepet.Az első kuktámban főzött húsleves a plafonon kötött ki.
4/4 anonim válasza:
Tegnap óta gondolkoztam azon,hogy nincs használati utasításod.Elfelejtettem megírni,hogy ha rizst vagy tarhoníát készítesz a kuktában,kétszerannyi vizet tegyél hozzá,mint a mennyi a rizs:én bögrével szoktam kimérni.Ha elkezd sípolni,vedd le a tűzhelyről,kb 15-20 perc mulva kitudod nyitni és kész a rizs.Ha tovább hagyod sípolni,szétfőhet az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!