Az ember számára fogyasztható-e a zab? Természetesen nem úgy gondoltam, ahogyan azt a pacik eszik.
Amikor elküldtem a kérdést, akkor beugrott a ZABPEHELY, de az valahogyan kimaradt az eddigi étkezéseimből.
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam.
Persze a zabliszt változatlanul izgat. Búzaliszttel felesben - ahogyan a burgonyás kenyér készül, sőt, abba talán negyedrész kerül - gyúrnék valami kifli félét.
A búzában és a rozsban van sikértartalom,az árpában és a zabban nincs.A sikér fontos a kenyérfélék sütésénél.
Ha keverni akarod a kétféle lisztet,akkor síkért is kell keverned hozzá,különben nem lesz jó a kenyered.
Sok sütemény készül úgy,hogy a tésztájába tesznek zabpelyhet.Keresds utána a neten.
Nem csak Belgiumban készítenek árpából sört,henm minden sörnek az árpa az alapanyaga.
A kenyérrel kapcsolatos válaszokat, annak ellenére, hogy egymásnak ellent mondanak, nagyon köszönöm.
Az ilyen készítménynek milyen az íze? Kellemes? Van egyáltalán íze vagy az esetlegesen szokatlan vagy gyenge ízt, ízesítéssel, fűszerezéssel kell /lehet, szokták/ ellensúlyozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!