Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért mondják sokan hogy a...

Miért mondják sokan hogy a készételek nem finomak? Nekem nagyon ízlenek pedig házi koszton nőtem fel!

Figyelt kérdés

2022. okt. 25. 06:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%

Hiszti, meg megmutatják, hogy ők mekkora különlegesek.

Én pl. pizzasznob vagyok, ha rendes pizzát eszek, akkor csak is nápolyi stílusú margherita. Viszont a gyorsfagyasztott pizzák is finomak, csak helyén kell kezelni. Nem rinyálni.

2022. okt. 25. 06:48
 2/17 ÉVI1976 válasza:
84%
A régi rómaiak ezt úgy mondták: Az ízlésekről nem lehet vitatkozni." (De gustibus non est disputandum.)
2022. okt. 25. 06:55
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Én például kifejezetten szeretem a gyorsfagyasztott pizza ízét.
2022. okt. 25. 07:06
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Ami neked finom és kívánatos étel, másnak lehet, rá sem néz.
2022. okt. 25. 07:07
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Van benne egy kis sznobizmus is. Ha egy ilyen elé tennéd a készkaját mint általad készítettet vagy egy étteremben akkor valszeg dicsérné.
2022. okt. 25. 07:24
 6/17 anonim ***** válasza:
43%
Azért mondják mert nem tudják hogy pontosan mi van benne. Ellenben a házi koszttal, amiről pontosan tudod. A baj inkább az, hogy ezt a főzési utálatot is a rohanó világ hozta magával.
2022. okt. 25. 09:11
 7/17 anonim ***** válasza:
89%

Ez szubjektív. Van, akineknizlik, van akinek nem.

En pl nem birom a vegeta és társainízét, anyukám sót, borsot, friss fűszereket használt mindig.

Készételekből kiérzem a fura fűszerkeverékeket

2022. okt. 25. 09:20
 8/17 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos én is imádom őket, és én is házi ételeken nőttem fel.

Az a baj, hogy a rengeteg ízfokozó miatt érezzük finomnak, és hosszútávon ezek nem éppen egészségesek.

Én egy idő után allergiás kiütéses lettem egy bizonyos ízfokozótól.

2022. okt. 25. 09:58
 9/17 anonim ***** válasza:
98%

Nekem például nem ízlenek, számomra mindegyiknek ugyanolyan adalék és ízfokozó íze van. Sokaknak viszont ízlik, kedves egészségükre.

Az én környezetemben a lőtéri kutyát se érdekli az, hogy mások hogyan táplálkoznak, szerintem ez így van rendjén.

2022. okt. 25. 11:35
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsánat, senkit nem akarok megbántani, de a "házi koszt" nem feltétlenül jelent minőséget. Egy paprikás krumplit is lehet 82 féle képpen elcseszni.De ha valaki ilyet szokott meg, akkor ehhez viszonyít mindent. Így lehet aztán sikeres egy tescós készkajának, vagy egy konzervnek.
2022. okt. 25. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!