Sokan miért nem értik hogy az étel üzemanyag, nem boldogság forrás?
Nem azzal kell foglalkozni hogy az étel finom legyen hanem egészséges, jó tápértékű.
Ha mellette finom is az egy extra.
Mert az evés viszonylag sok időt elvesz, mármint ha valaki otthon készíti magának a kaját, és ha már annyi időt elvesz napi szinten az étkezés, akkor az emberek általában arra törekednek, hogy legalább finom legyen. Enni muszáj, az emberek meg szimplán próbálják akkor már élvezni is, és nem csak egy kötelező dologként tekinteni rá.
De persze azt sem kéne elhanyagolni, hogy egészséges-e az adott kaja. Szóval arra nagyobb hangsúlyt kéne fektetni, rengeteg egészséges és finom kaja van.
Fuu ekkora oltást, mint az első, már rég láttam.:D
Hogy pofára esett már a kérdező:D
A szar étel az szar étel. Aminek rossz az íze, az nem tesz jót neked, hiába akarod bebeszélni magadnak.
Hiába akarod bebeszélni magadnak, hogy a tofu meg az egyéb húsutánzó hulladék egeszséges, nagyon nem az.
Meg csirkén és rizsen élni sem az.
"Nem azzal kell foglalkozni hogy az étel finom legyen hanem egészséges, jó tápértékű."
Ez ebben a formában nem igaz.A probléma az,hogy sokan az egészségtelenebb ételek ízvilágára vannak ráfüggve,mert a mai táplálkozásmodell ezt propagálja ezerrel.Egy őszibarack,vagy akár egy szál sárgarépa is lehet ugyanolyan élvezetes,mint egy darab csoki,csak ezekre sajnos nehezebb átszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!