4 éve eszek mindennap édességet, nem is mozgok csak nagyon keveset, mondjuk szoktam edzeni itthon heti 1-2 alkalommal! Hogyhogy nem hízok el szerintetek? Örülök neki, csak érdekes, sokan már elhíztak volna.
Vacsorára későn sokat eszek és nehezeket. Reggelire meg nem eszek valami sokat meg reggel eszek csokit, pudingot, margarinos, felvágottas szendvicset.( Nem túl egészségeseket.) Délelőtt 9 óra felé ujra éhes leszek akkor megint eszek valami csokit. Ebédre változatosan eszek mondjuk, de sokszor eszek spagettit, pörköltet, de a párolt zöldségeket is szeretem.
Ebéd után 1 óra mulva már meg is szoktam újra éhezni, akkor is valami édességet vagy valami chipset eszek, de almát meg körtét is szoktam hozzá enni. Utána olyan 4 óra fele délután ujból meg szoktam éhezni akkor eszek általában egy jó kiadós szendvicset, margarinnal, majonézzel, sonkával, hagymával, paprikával, paradicsommal.
Aztán hat óra körül még szoktam enni egy csokit általában.
Utána 7 órakor eszek pl, tegnap bundás kenyeret ettem( 4-5-öt is meg tudok enni.)
Aztán végül 9-10 óra fele bekapok még valamikor egy tányér maradék ebédet, vagy valami csokit.
Genetika. Osztálytársam nem evett szinte semmit és túlsúlyos volt. Másik meg olyan vékony hogy szinte anorexia kategória, de ő meg mindig evett.
Lehet persze más oka is, pajzsmirigy túlműködés, bélféreg, illetve ha a beleid nem szívják fel a tápanyagot, a gyomrod nem emészt rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!