Miért mondják sokan hogy a készételek nem finomak? Nekem nagyon ízlenek pedig házi koszton nőtem fel!
"Egy paprikás krumplit is lehet 82 féle képpen elcseszni."
Aki már egy egyszerü paprikáskrumplit sem képes elkészíteni, az csak csak egye az "üzemikosztot".
12 Nálunk például borzalmas volt az otthoni kaja, se íze, se bűze és ugyanaz a 4 étel váltakozott, de ettől függetlenül a készételeket, mirelit dolgokat, poralapokat sose szerettem. Kamaszkoromban tanultam meg alap dolgokat főzni, aztán a hobbim lett és szerintem elég jól megy :) Meg szoktam kívánni a "szemét" kajákat, de ez nálam a gyorséttermeket jelenti. Az is műkaja, de néha baromi jól esik :D
Ha nincs időm/kedvem főzni, akkor is inkább eszek egy kis spagettit olivaolajjal és fokhagymával, az is gyors, de nem nyúlok készétekhez.
Attol fugg... Van olyan aminek tenyleg nagyon konzerv ize van...
De vannak jok is. Meg sokszor fel lehet javitani, fuszerekkel vmi friss zoldseget még hozza...
"mert nem tudják hogy pontosan mi van benne. Ellenben a házi koszttal, amiről pontosan tudod."
Igen, pontosan lehet tudni, hogy a házi kosztban bolti margarin van (olyan, amiben ki tudja, mi van), meg bolti paradicsompüré (olyan, amiben ki tudja, mi van), meg bolti sajt (amiben ki tudja, mi van), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!