Miért isznak sokan cukros kólát a zero helyett?
Figyelt kérdés
Miközben a cukros eléggé hízlal a cukor miatt, a light és zero termékekben nincs kalória.2022. okt. 23. 15:00
1/14 anonim válasza:
Mert jobban izlik nekik és/vagy nem érdekli őket a cukor
2/14 anonim válasza:
Mert finomabb, és nem mindenkinek van gondja a súlyával és/vagy cukorbeteg.
4/14 anonim válasza:
Én se iszom meg a cukormentest, mert borzalmas íze van. Nekem az olyan, mintha túlhígítanánk valami teszkós kóla szörpöt. Nem is hasonlít az igazi kólára. Én még az igazin nőttem fel. 20-30 éve még nem volt light és zero.
5/14 anonim válasza:
Mert finomabb. Mellesleg a zéró sokkal édesebb, mint a cukros.
7/14 anonim válasza:
mert az normális ,klaszikus cola íze ,férjem sem iszik meg semmilyen cukormentes colát .
8/14 anonim válasza:
Hármas vagyok, és igenis rákkeltő
édesítőszerek: nátrium-ciklamát, aceszulfám K és aszpartám
aki lepontoz az igyon sokat belőle
9/14 anonim válasza:
Nekem jobban ízlik. Valahogy a rendes colától émelyegni kezdek, pedig amúgy sok édességet eszek és attól nem szoktam. De valahogy a cola már sok nekem, de a zero verziója után nem szoktam így érezni.
10/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: nekem is volt ez az émelygés. A zero-nál nekem sincs. Emiatt váltottam évekkel ezelőtt. Azóta is csak zero-t iszok.
2022. okt. 24. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!