Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sokan miért ragaszkodnak a...

Sokan miért ragaszkodnak a betéthez tampon helyett?

Figyelt kérdés

Elvégre a tampon sokkal diszkrétebb, frappánsabb. Azt is lehet több féle méretben kapni. Manapság olyan SILK TOUCH™ van rajtuk, hogy szinte maguktól másznak fel.

Másik kérdés: Valoban ugy van, hogy akinek nincs szörtelenítve a vulvája, köztük sokkal gyakoribb a kizárólagos betéthasználat -még akkor is, ha már "nagylányok"-?

2022. aug. 4. 20:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

1) gyanakszom, hogy ez már megint a betétfétises arc kérdése

2) mert nem vagyunk egyformák, azért.

2022. aug. 4. 20:57
 2/14 A kérdező kommentje:

1) Alaptalan a gyanú,a feltételezés pedig téves

2) Kik cselekszenek helyesen a nem egyformák közt?

2022. aug. 4. 21:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A kedvencem az a SILK TOUCH™ xD Nem elég a nagybetű, hanem az a ™ az viszi a prímet. Édes istenem

Első kérdés: mert mindenkinek más jön be.

Második kérdés: te erről láttál statisztikát? Érdekelne, hol a link? Elolvasnám.

2022. aug. 4. 21:01
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem mindenki szeret felnyúlkálni és vmit oda dugdosni, sokaknak meg kényelmetlen is
2022. aug. 4. 21:11
 5/14 A kérdező kommentje:

Válaszolok a kérdésedre: Igen, érdekelne a link.

Nem mellesleg voltak olyan nem elhanyagolható kifejtett kérdésecskék, amikre egyáltalán semit nem irtál, még saját magad kapcsán sem. Pedig ugy szépen -bár kétség kívül nem reprezentativan, de azért - összegyülne egy kis statisztika

2022. aug. 4. 21:13
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

Keves a verzesem, nekem kenyelmetlen a tampon. Csak az elso napomon tudom hasznalni, akkor szoktam is, de onnantol kezdve szenvedes, faj betenni is, kivenni is.

Szoval masodik naptol kezdve nekem marad a betet. Persze ha strandolok vagy uszok, akkor megeroszakolom magam tamponnal a tobbi napon is, mert nyilvan muszaj, de gyulolom :D

Nem vagyunk egyformak, mindenki dontse el maga, hogy neki mi a kenyelmes es ennyi. Nem fogok csak azert tampont hasznalni es szenvedni, mert reklamozzak, hogy mennyire kiraly. Nekem nem az.

2022. aug. 4. 21:13
 7/14 anonim válasza:
48%
Okos lánykáim! Meg kéne hagyni a biológiai szőrzetet és normálisan betétet használni.
2022. aug. 4. 23:03
 8/14 anonim ***** válasza:
22%
7 nem, inkább el kellene különíteni a tisztátalan nőket! Nagyszoknyaba' betét se kell ;)
2022. aug. 5. 20:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Tiniként betétet használtam, de utáltam, még akkor is, ha csak 2-3 havonta jött meg. 2 év után tampont használtam, akkor még nem szőrtelenítettem, azt se tudtam hogy létezik ilyen. Azóta is a tampont sokkal jobban szeretem, de mivel kellett egy endokrinológiai kivizsgáláshoz a vérzés mennyiségének körülbelüli meghatározása, így kénytelen voltam betétet használni. A mostaniak kényelmesebbek, mint anno 23-24 évvel ezelőtti emlékeim a betétekről, de ennek ellenére nem szeretem, főleg ilyen bazi melegben. Csupa vér az ember segge, befülled, beizzad a betétbe, akármennyire is cseréli az ember, mert azért óránként nyilván nem fogom, de mivel 2 perc alatt szakad úgyis a víz az ember mindenéről is, így lényegtelen lenne. Szóval tampon. Mivel babát tervezünk, így mostmár nem, de szülés után mindenképpen kehelyre fogok váltani.
2022. aug. 5. 21:39
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Persze 7-es, mert aztán az a bazi nagy dzsungel marha szép, gusztusos, es a pasiknak is az az álma. Na hogyne.
2022. aug. 6. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!