Sokan miért ragaszkodnak a betéthez tampon helyett?
Elvégre a tampon sokkal diszkrétebb, frappánsabb. Azt is lehet több féle méretben kapni. Manapság olyan SILK TOUCH™ van rajtuk, hogy szinte maguktól másznak fel.
Másik kérdés: Valoban ugy van, hogy akinek nincs szörtelenítve a vulvája, köztük sokkal gyakoribb a kizárólagos betéthasználat -még akkor is, ha már "nagylányok"-?
1) gyanakszom, hogy ez már megint a betétfétises arc kérdése
2) mert nem vagyunk egyformák, azért.
1) Alaptalan a gyanú,a feltételezés pedig téves
2) Kik cselekszenek helyesen a nem egyformák közt?
A kedvencem az a SILK TOUCH™ xD Nem elég a nagybetű, hanem az a ™ az viszi a prímet. Édes istenem
Első kérdés: mert mindenkinek más jön be.
Második kérdés: te erről láttál statisztikát? Érdekelne, hol a link? Elolvasnám.
Válaszolok a kérdésedre: Igen, érdekelne a link.
Nem mellesleg voltak olyan nem elhanyagolható kifejtett kérdésecskék, amikre egyáltalán semit nem irtál, még saját magad kapcsán sem. Pedig ugy szépen -bár kétség kívül nem reprezentativan, de azért - összegyülne egy kis statisztika
Keves a verzesem, nekem kenyelmetlen a tampon. Csak az elso napomon tudom hasznalni, akkor szoktam is, de onnantol kezdve szenvedes, faj betenni is, kivenni is.
Szoval masodik naptol kezdve nekem marad a betet. Persze ha strandolok vagy uszok, akkor megeroszakolom magam tamponnal a tobbi napon is, mert nyilvan muszaj, de gyulolom :D
Nem vagyunk egyformak, mindenki dontse el maga, hogy neki mi a kenyelmes es ennyi. Nem fogok csak azert tampont hasznalni es szenvedni, mert reklamozzak, hogy mennyire kiraly. Nekem nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!