Nők, lányok! Végig tudtok vinni egy menzeszt betét és tampon nélkül?
Én kipróbáltam hogy tudnám mindenféle termék nélkül végigvinni a 4 napos menzeszem. Azelőtt tampont használtam, egy 16-os doboz elfogyott mindig. Mellette tisztasági betét.
Szóval miután érzem mikor fog megjönni, azután elkezdek sokat inni, és pisilésnél ugyanúgy távozik a vér, ami ki akar jönni. Általában óránként elmegyek pisilni, így gyakran tud távozni kicsi adagonként, így nincs ami gyűlik, nem tudok átázni sem, mert érzem mikor kezdene szivárogni. Miután kiismertem magam így, örülök hogy nem kell tampont használjak, egészségtelennek tartottam, most meg így elég néha a tisztasági betét és némi nedves kendő. Persze aki nem teheti meg hogy wc-re járjon amikor akar, annak jó a tampon, vagy nagybetét.
És mi van este? Azt, hogyan oldod meg? És a vásárlást napközben?
Kamu, amit írsz, ilyen nincsen, hogy "általában óránként elmegyek pisilni, így gyakran tud távozni kicsi adagonként, így nincs ami gyűlik, nem tudok átázni sem, mert érzem mikor kezdene szivárogni"
Csak nem napszúrást kaptál, azért találsz ki ilyen h..lyeségeket?
Én nagyon sok vizet iszom, van, hogy fél óránként járok pisilni, mégis két pisilés között vérzek.. úgyhogy nagyon látszik, hogy ez egy nagyon gyenge kamu kérdés. Jelentve.
Amugy lattam errol egy videot, van egy no, aki kitalalta ezt a “modszert” es meg tanfolyamokat is tart belole, van valami neve is ennek az egesznek :DD
A lenyege az, amit itt a kerdezo leirt.
Hat en el nem tudom kepzelni ez hogy mukodne nalam. Szerintem sehogy.
#1 Tényleg? Jézus..
#3 Éjjel sokáig fenn vagyok, de fel is szoktam kelni ha alszom.
A mosható betétet nem tudom elképzelni, azt hurcoljam a táskámban használtan ha cserélek? inkább nem
Hát... többe kerülne a mosás, meg a napi nem tudom hány bugyi,ami nagyjából kuka.
Mellé az igénytelenség, a büdös és a kínos szituációk tömkelege...
Persze, végig tudnék.
Mi értelme lenne.
Ülhetnék egész nap a wc-n vagy a kádban.
Ezer meg egy jó megoldás van.
Örülök, hogy nem olyan, mint nagyanyáink idejében, hanem ezerszer egyszerűbb és komfortosabb.
Ráadásul ha úgy nézem, hogy egy doboz cigi árából egy hónapra bőven meg tudom venni,ami kell, hát eszembe nem jutna, hogy spóroljam meg azt a doboz tampont
Atyaúristen.. még tanfolyamot is indít, és van olyan aluliskolázott buta, aki el is megy rá és el is hiszi ezt a sok h..lyeseget? 😮🙄🤔🤦
Nagy az Isten állatkertje. De a világ meg is érett a pusztulásra.
Bár én nem próbáltam így ki, de nekem is mindig akkor jön amikor pisilni megyek. Ilyenkor amúgy is többet járok. Rakok be betétet és nem mondanám hogy tiszta marad, de amúgy magamból kiindulva nem is lehetetlen. Meg mindenki másképp működik.
Éjjel nekem szinte semmi se jön. Max nagyon minimális mennyiség, ha éjjel kimegyek pisilni akkor szokott jönni. Ez csak első két nap van így, utána már gyengébb jóval de akkor már nem pisiléskor jön hanem azon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!