Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nők, lányok! Végig tudtok...

Nők, lányok! Végig tudtok vinni egy menzeszt betét és tampon nélkül?

Figyelt kérdés

Én kipróbáltam hogy tudnám mindenféle termék nélkül végigvinni a 4 napos menzeszem. Azelőtt tampont használtam, egy 16-os doboz elfogyott mindig. Mellette tisztasági betét.

Szóval miután érzem mikor fog megjönni, azután elkezdek sokat inni, és pisilésnél ugyanúgy távozik a vér, ami ki akar jönni. Általában óránként elmegyek pisilni, így gyakran tud távozni kicsi adagonként, így nincs ami gyűlik, nem tudok átázni sem, mert érzem mikor kezdene szivárogni. Miután kiismertem magam így, örülök hogy nem kell tampont használjak, egészségtelennek tartottam, most meg így elég néha a tisztasági betét és némi nedves kendő. Persze aki nem teheti meg hogy wc-re járjon amikor akar, annak jó a tampon, vagy nagybetét.

2022. júl. 27. 20:57
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
51%
Hány éves vagy, kérdező? Na és fogamzásgátlót szedsz-e? Van-e már gyereked? Mit ittál, amitől ilyen próféta lett belőled?
2022. júl. 28. 15:27
 32/42 A kérdező kommentje:
Na már ismerkedni akar. M
2022. júl. 28. 15:32
 33/42 A kérdező kommentje:
Legfőképpen fogamzásgátlót szedek ha menstruálok....😂
2022. júl. 28. 15:35
 34/42 anonim ***** válasza:
59%
Hát aki tudja szabályozni, hogy mikor engedi ki a vérét, az egyéb csodára is képes lehet.
2022. júl. 28. 15:36
 35/42 anonim ***** válasza:
50%
Igen ha nagyobb adag buggyan ki azt valóban lehet érezni IDŐNKÉNT. De ha csak egyenletesen folyik azt pl nem. És visszatartani kb addig tudnám amíg elfutok az 5 méterre lévő wchez otthon. De ez hosszútávon szerintem semmilyen gátizom meg hüvelytornával nem lehetséges. Nem mellesleg ha visszatartod ugyan úgy áll benned a vér mintha intimkelyhet használnál. Csak az egyik biztos védelem a másik nem. Az intimkelyhet nem kell fertőtleníteni egy ürítésnél ha nem otthon vagy. A kezedet kell előtte. De mondjuk ha veszel kettőt akkor ez a probléma is meg van oldva. ;)
2022. júl. 28. 15:50
 36/42 A kérdező kommentje:

Egyenletesen nem is folyik semmi, mivel nem egy folyamatosan ömlő gejzír van bennünk, hanem időközönként távozik a vér. Valószínű azért nem mindig érzed mivel tampont használsz ami felszívja (vagy mert pasi vagy:D) mert tampon nélkül olyan mintha be akarnál pisilni, nehéz nem érezni. Viszont ha ezt megoldod úgy hogy mindig elmész wcre, ezek a kis adagok távozni tudnak, nem áll meg benned semmi. Nincs ebben semmi szuperképesség, csak annyi hogy a wcbe menstruálsz, és nem 2-3 óránta mész mint ahogy tamponnal tennéd, hanem tényleg amilyen gyakran érzed hogy vmi jönne, ezt mindenki egyénileg ki tudja tapasztalni.

Biztonság kedvéért én inkább mosibetétet használok, nekem mindenhogy természetellenes egy szilikondarab bennem, nehéz jól felhelyezni:D

2022. júl. 28. 17:07
 37/42 anonim ***** válasza:
55%
Ha elvágom a kezem, az folyamatosan vérzik, csökkenő sebességgel, amíg el nem áll. A menstruációs vérzés is folyamatos. Akkor jön ilyen időközönként, ha két wc-zés között fejen állsz.
2022. júl. 28. 17:33
 38/42 A kérdező kommentje:
Lehet a hozzád hasonló férfiaknál folyamatos, azt én nem tudom. Akkor mindig légy eldugaszolva mert aztán tényleg vértenger lesz, vagy úgy felrobbansz annyi vérrel gyűlve?
2022. júl. 28. 17:54
 39/42 anonim ***** válasza:
50%
#38: Én veled ellentétben nő vagyok, szültem is már. Robbanni nem szoktam, vagyis fizikai értelemben véve nem. :) Többször áztam át mindenféle modern eszközök használata mellett is, úgyhogy igenis képtelenségnek tartom, amiről írsz. Ilyen csak a perverz férfiak fantáziájában létezik.
2022. júl. 28. 18:21
 40/42 A kérdező kommentje:

Én nem tudom te melyik válaszoló vagy, ha nem a provokáló, akkor sajnálom hogy valószínű neked az átlagnál erősebb vérzésed lehet. Tudom hogy vannak akik supersize tampont használnak, és lehet hogy ők nem is tudnák így csinálni mint én, mert akkor fél napokat wc-n ülhetnének. De nem kell ezt képtelenségnek tartani meg nemlétezőnek, akkor miért születtek már erről könyvek, cikkek, és az emberekkel mi van akik így csinálják? Árokszállási Edit, szabad vérzés, free bleeding, keress rá.

Nem értem mi ebben a perverzség, az a nem normális aki ebbe bármi perverzséget lát.

2022. júl. 28. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!