Nők, lányok! Végig tudtok vinni egy menzeszt betét és
tampon nélkül?
Figyelt kérdés
Én kipróbáltam hogy tudnám mindenféle termék nélkül végigvinni a 4 napos menzeszem. Azelőtt tampont használtam, egy 16-os doboz elfogyott mindig. Mellette tisztasági betét.
Szóval miután érzem mikor fog megjönni, azután elkezdek sokat inni, és pisilésnél ugyanúgy távozik a vér, ami ki akar jönni. Általában óránként elmegyek pisilni, így gyakran tud távozni kicsi adagonként, így nincs ami gyűlik, nem tudok átázni sem, mert érzem mikor kezdene szivárogni. Miután kiismertem magam így, örülök hogy nem kell tampont használjak, egészségtelennek tartottam, most meg így elég néha a tisztasági betét és némi nedves kendő. Persze aki nem teheti meg hogy wc-re járjon amikor akar, annak jó a tampon, vagy nagybetét.
Semmi igénytelenség nincs benne, mivel nem folyik semmi sehova, csak akkor jön ki valami ha wc-re jutok, mivel már tudom szabályozni. És egészségesebbnek vélem, mint véres betéten ülni, vagy vérrel teli tampont tárolni a hüvelyemben.
Van akinek csak nagyon kicsit vérzik. De az éjszaka akkor is necces. Senki nem ébred fel arra, ha érzi folyik belőle a vér. Azért megnézném ezt a bulit olyan nőnél akinek masfél óra alatt megtelik a nagyméretű tampon. :D Végülis valamit az ősember is csinált. Bár szerintem vagy terhes volt vagy szoptatott. Ugye te olyan lány vagy aki megszül a mezőn krumpliszedés közben aztán meg is főzi este amit begyűjtött két szoptatás közben? :D
2022. júl. 27. 21:56
15/42 anonim válasza:
Most valami érdemrendet vársz hogy ilyen ügyes vagy? :D Azért nem hiszek neked, hogy nincsenek balesetek. ;)
2022. júl. 27. 21:57
16/42 anonim válasza:
Igen néha én is érzem mikor jön egy nagyobb adag. Kiveve mikor nem. :D
2022. júl. 27. 22:00
17/42 A kérdező kommentje:
Mondjuk akinek erős vérzése van végig, az nehezen csinálhatná ezt meg. De igazából tényleg a saját tested jeleit kell megtanulni, és igen most büszke vagyok hogy a második ilyen tesztvérzésemnél már balesetem sem volt:D Az elsőnél volt még 1-2 csepp. Amúgy én ilyen ökotudatos lány vagyok, próbálok minél kevesebb szemetet csinálni a menstruációval is.
2022. júl. 27. 22:06
18/42 anonim válasza:
"Amúgy én ilyen ökotudatos lány vagyok, próbálok minél kevesebb szemetet csinálni a menstruációval is."
Erre találták ki a mosható dolgokat, de ha végig tudod így csinálni akkor hajrá. Azért éjjelre betennék vmit h ne kelljen folyton felkelni
2022. júl. 27. 22:10
19/42 anonim válasza:
A sok WC használattal meg termeled a sok szennyvizet. Vagy csak az zavar, amit a kukába dobsz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!