Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nők, lányok! Végig tudtok...

Nők, lányok! Végig tudtok vinni egy menzeszt betét és tampon nélkül?

Figyelt kérdés

Én kipróbáltam hogy tudnám mindenféle termék nélkül végigvinni a 4 napos menzeszem. Azelőtt tampont használtam, egy 16-os doboz elfogyott mindig. Mellette tisztasági betét.

Szóval miután érzem mikor fog megjönni, azután elkezdek sokat inni, és pisilésnél ugyanúgy távozik a vér, ami ki akar jönni. Általában óránként elmegyek pisilni, így gyakran tud távozni kicsi adagonként, így nincs ami gyűlik, nem tudok átázni sem, mert érzem mikor kezdene szivárogni. Miután kiismertem magam így, örülök hogy nem kell tampont használjak, egészségtelennek tartottam, most meg így elég néha a tisztasági betét és némi nedves kendő. Persze aki nem teheti meg hogy wc-re járjon amikor akar, annak jó a tampon, vagy nagybetét.

2022. júl. 27. 20:57
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
33%
Bennem bizony egy gejzír van. Mikor nem szedtem fogamzasgátlót a legnagyobb meretű tampon mellett is folyt végig a lábamon a vér egy 2 órás programon. Szerencsém volt, hogy nem vette észre senki és volt nálam váltás bugyi. Ha nem használok semmit akkor ülhettem volna 5 napot a wcn. Vagy mentőt hívnak hozzám a rengeteg vér miatt. :D Én sem használok mindig tampont meg gyerekkoromban nyilván egyáltalán nem használtam. De nem mindig érezni mikor jön ezt hiába mondod nem igaz.
2022. júl. 28. 21:01
 42/42 anonim ***** válasza:
23%
Egyebként meg a francnak van kedve felóránként a wcre rohangálni, az utcán nem is kivitelezhető, munkahelyen pláne nem. Arról nem is beszélve hogy ha felszállsz egy razós buszra az kiraz belőled mindent hiába szoritod össze a lábad. Belőlem tüsszentésnél majdnem kijött egy cserére szoruló tampon, a cunami is ki fog jönni ugyan úgy. :D Debból szórakoztam. Hogy mik jutnak valakinek az eszébe. :D
2022. júl. 28. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!