Mi a hátránya a tamponnak és betétnek?
Eddig csak betétet használtam egyszer kipróbáltam a tampont estére de rástesszeltem mi van ha bent marad stb ezért kiszedtem
Nos néztem pár véleményt de egyik üti a másikat
Korral együtt, kérnék néhány véleményt, tapasztalatot?
Tampon használatakor ha túl korán veszem ki mi történhet?
Okozhat meddőséget?
Az jó megoldás ha nap közben tampon este felé betét?
őőő jézusom honnan jött ez a sok butaság?
Nem tud bennmaradni, meg felszívódni befelé, ott a zsinórja kihúzod és kész, ha netán leszakadna, bár őszintén 15 év alatt sose volt ilyen, akkor gugolva ki tudod juttatni egy kis nyomással...
A tamponnál fennál a toxikus sokk szindroma esélye ha nagoyn sokáig hagyod fenn.
Semmi nincs ha előbb szeded ki, de nem is igazán értem hogy mi lehetne? :D
A betét ha megtellik körbe túlfolyik, a tampo közvetlen a kijáratnál szivárog. Erősebb napon akár a kettő együtt is egy jó megoldás tud lenni,h a félsz a szivárgástól.
Nem, nem okozhat meddőséget...őszintén ezt se értem honnan jött.
A betétet nem szeretem mert szűkebb nadrágban konkrétan látszik, előrefele tud túlfolyni, ha úgy van, és egy gyűrött nejlon vacak van a lábamközött. A tampont szerettem az elejétől, mert olyan mintha meg se lenne, amióta pedig kipróbáltam az intimkelyhet, azóta méginkább szeretem a tampont, mert számomra az rémálom volt...
Első 3-4 napban szinte csak tampont használok, éjszakára meg főleg (egyszer kelek cserélni), mert a betét felől aztán ugyanúgy csurom vér lesz mindenem reggelre. :(
Számomra sokkal kényelmesebb, a betéttel ellentétben nem irritál, nem fülledek be, nyáron nem kell kétóránként cserélnem, mert megőrjít, hogy a vérben ücsörgök.
Plusz tudok úszni is... nekem ezerszer kényelmesebb a tampon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!