Mit csináljak hogy megjöjjön a menzeszem?
20 vagyok, ezelőtt is gondok voltak a rendszerességével. Fogamzásgátlót szedtem rá, viszont abbahagytam, hiszen barátom nincs, és több éve szedtem. Azt hittük már jó. Októberben volt még utoljára. Szemmel láthatóan nem állt még be, szükség van a bogyóra, csakhogy nem akar megjönni! Terhes tuti nem vagyok, hiszen szűz vagyok. Ahhoz hogy újra szedhessem meg kell várjam a menzeszem. Tud bárki bármi segítséget mondani, hogy most mi tévő legyek? A nőgyógyászom azt mondta várjak, de én kezdek aggódni.
A válaszokat előre is köszönöm!
A fogamzásgátlót szedsz, az leállítja a saját hormonrendszeredet, ha elötte is voltak problémák a ciklusoddal, akkor sokkal többet ártott, mint amit gondolsz.
A gyógyszertöl nem "áll be" a ciklusod, hanem teljesen leáll.
Sürgösen keress egy normális nögyógyászt, aki elöször rendbeteszi a hormonszintedet - NEM fogalmzásgátlót ad! -, azt ne szedd még véletlen sem, ha nem akarod magad teljesen tönkretni!
Fogamzásgátlóval eleve nincsen ciklusod.
Neked sohasem volt rendes ciklusod, arra adtak egyet, ami ráadásul teljesen kikapcsolja a normális működést, és most szphatsz vele.
Menj el endokrinológushoz, a hülye tablettát meg ne szedd, mert csak árt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!