Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellszűrés (állami, mammográfi...

Mellszűrés (állami, mammográfia) eredményét mennyi idő után tudtad meg?

Figyelt kérdés
Népegészségügyi behívóval mentem mellszűrésre, azt mondták, hogy ha egy hét múlva nem telefonálnak, akkor negatív, és hogy a lelet fel lesz téve az EESZT-be. 10 nap eltelt, se telefon, se lelet. Ráadásul az eseménynapló szerint nem is ott voltam helyileg szűrésen, ahol ténylegesen voltam. Ti telefonálnátok, vagy várnátok még türelmesen?

márc. 14. 06:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én most voltam szerdán, nekem azt mondták 3 hét múlva lesz eredmény. A citológia is 3-4 hét szokott lenni.
márc. 14. 06:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Na, már meg is tudom válaszolni a saját kérdésem. Most tették fel a eredményt az EESZT-be. Szóval pont 10 nappal a mammográfia után. Szerencsére negatív. Ja és ha valaki kérdezné. Ki lehet bírni abszolút a vizsgálatot. Kissé kellemetlen, de nem durva. Érdi szakrendelőben a radiólógus hölgy annyit beszélt közben, hogy el is terelte ügyesen a figyelmem.
márc. 14. 07:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdező, köszi szépen ezt az utolsó információt. Nekem is aktuális éppen, így talán kevésbé stresszelek rá.
márc. 14. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!