Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A mammográfia valóban fájdalma...

A mammográfia valóban fájdalmatlan és csak a túlérzékenyek reagálnak rosszul?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 10:32
1 2
 1/15 qborka ***** válasza:
93%
Inkább kellemetlen.
tegnapelőtt 10:41
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Kényelmetlen, picit fáj is, de annyira rövid ideig tart, hogy elviselhető. Attól függ, mennyire mirigyes az állomány, állítólag, akkor kellemetlenebb a vizsgálat.

Nekem volt egyszer ismételt, akkor már majdnem fejen is kellett, hogy álljak, annyi szögből csináltak felvételt, az nem volt jó, de kibírható. Ennél fájdalmasabb vizsgálatom sose legyen!

tegnapelőtt 10:50
 3/15 Metionin ***** válasza:
58%
Anyám mindig mondja, hogy neki fáj. Nekem még nem kellett bár annyira nincs mellem, hogy fogalmam sincs, hogy lehetne felrakni a gépre.
tegnapelőtt 11:46
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Kellemetlen. De had mondjam el, hogy nekem még a férjem is volt mammográfián. Na, a miniatűr didijét is bepréselték, túlélte, akkor és ott kellemetlen volt, kijött, el is felejtette.
tegnapelőtt 11:50
 5/15 Metionin ***** válasza:
76%
#4. hú, ezek szerint akkor bepréselik a miniatűrt is :O na majd kíváncsi leszek rá, ha elérem azt a kort, hogy kell.
tegnapelőtt 12:14
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Én is teljesen szkeptikus voltam, és mondtam neki, hogy biztos hogy nem fog sikerülni, mert még csak nem is duci, hogy legyen ott valami. Aztán ideadták CD-n a képeket, kettéállt a fülem tőle. Hősiesen viselte, megoldják amit kell, de még így sem horror élménnyel jött haza!
tegnapelőtt 13:02
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Hát van, hogy fájdalmas. Teljesen megbízható forrásom nem is ment többet, annyira traumatizálta az élmény. Szerintem felesleges és káros, ha ennyire megszenvedtetik az embert, de állítólag nem mindenhol ilyen brutálisak.
tegnapelőtt 17:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a későn észrevett metasztázisos emlőrák a fájdalmas és traumatizáló.
tegnapelőtt 18:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy semmiseg ahhoz kepest, amennyire szar a kemoterapia pl.
tegnapelőtt 20:34
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Kellemetlen, de szerencsére csak pár perc. Én nehezen viselem a fájdalmat, nagyon féltem tőle, de szerencsére "csak" kellemetlen volt.

Van ennél sokkal kellemetlenebb, fájdalmasabb vizsgálat, például az átjárhatósági. Vagy betegségek, mint a végbéltályog, perforált vakbél...

Na inkább a mammográfia.

tegnapelőtt 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!