A mammográfia valóban fájdalmatlan és csak a túlérzékenyek reagálnak rosszul?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 10:32
2/15 anonim válasza:
Kényelmetlen, picit fáj is, de annyira rövid ideig tart, hogy elviselhető. Attól függ, mennyire mirigyes az állomány, állítólag, akkor kellemetlenebb a vizsgálat.
Nekem volt egyszer ismételt, akkor már majdnem fejen is kellett, hogy álljak, annyi szögből csináltak felvételt, az nem volt jó, de kibírható. Ennél fájdalmasabb vizsgálatom sose legyen!
3/15 Metionin válasza:
Anyám mindig mondja, hogy neki fáj. Nekem még nem kellett bár annyira nincs mellem, hogy fogalmam sincs, hogy lehetne felrakni a gépre.
4/15 anonim válasza:
Kellemetlen. De had mondjam el, hogy nekem még a férjem is volt mammográfián. Na, a miniatűr didijét is bepréselték, túlélte, akkor és ott kellemetlen volt, kijött, el is felejtette.
5/15 Metionin válasza:
#4. hú, ezek szerint akkor bepréselik a miniatűrt is :O na majd kíváncsi leszek rá, ha elérem azt a kort, hogy kell.
6/15 anonim válasza:
Én is teljesen szkeptikus voltam, és mondtam neki, hogy biztos hogy nem fog sikerülni, mert még csak nem is duci, hogy legyen ott valami. Aztán ideadták CD-n a képeket, kettéállt a fülem tőle. Hősiesen viselte, megoldják amit kell, de még így sem horror élménnyel jött haza!
7/15 anonim válasza:
Hát van, hogy fájdalmas. Teljesen megbízható forrásom nem is ment többet, annyira traumatizálta az élmény. Szerintem felesleges és káros, ha ennyire megszenvedtetik az embert, de állítólag nem mindenhol ilyen brutálisak.
8/15 anonim válasza:
Szerintem meg a későn észrevett metasztázisos emlőrák a fájdalmas és traumatizáló.
9/15 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy semmiseg ahhoz kepest, amennyire szar a kemoterapia pl.
10/15 anonim válasza:
Kellemetlen, de szerencsére csak pár perc. Én nehezen viselem a fájdalmat, nagyon féltem tőle, de szerencsére "csak" kellemetlen volt.
Van ennél sokkal kellemetlenebb, fájdalmasabb vizsgálat, például az átjárhatósági. Vagy betegségek, mint a végbéltályog, perforált vakbél...
Na inkább a mammográfia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!