Tomoszintézises mammográfia+ultrahanghoz melyik magánegészségügyi intézményt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Néztem pl. a Medicovert, a Duna Medicalt. Sajnos azonban minden eddig kinézett helynél látok elég rossz google értékeléseket. A Duna medicalnak altalánosan elég jó az értékelese a többi ilyesmi helyhez képes, de ott is bőven találtam negatív kritikát. Mondjuk nem a mammografiaról úgy konkrétan, de sok orvost szidtak az ertekelésekben. Ti hova mentetek, melyik magánhelyet ajánlanátok?dec. 8. 21:29
1/5 anonim válasza:
Medicover teljesen jo. A Google ertekelesek nagy resze konkurrenciatol kamu, illetve rosszindulat.
Mas otthoni vallalkozasoknal is latom, nem mervado.
Anyukam nagy, ketfele hasi servet helyrehozo mutetje naluk volt. Ezek utan en mellvizsgalaton voltam ott. Az konkretan mai arakon 35ezerert tok korrekt. Es ott fedeztek fel a nagyon kezdeti mellrakomat, amit mar uj orszagomban kezeltetek. De egy rutin vizsgalatra jelentkeztem be, nem is volt kitapinthato.
A Vaci uton voltam.
2/5 A kérdező kommentje:
Első, köszönöm a választ! Mennyire voltak empatikusak? Ultrahangon is voltál ott vagy csak tomoszintézis?
dec. 9. 00:06
3/5 anonim válasza:
Medicover még egy szavazat! Kedvesek, udvariasak, pontosak, empatikusak. Már 3 éve odajárok
4/5 A kérdező kommentje:
#3 Neked is köszönöm! Te is a Váci útiba jársz?
dec. 10. 01:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!