Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meg lehet szüntetni a menstruá...

Meg lehet szüntetni a menstruációt?

Figyelt kérdés

Van végleges megszüntetésre lehetőség? Vagy olyan gyógyszer/injekció amit rendszeres időközőnként bevéve elállítják?

illetve mik az ezekkel járó mellékhatások?

1000% biztos vagyok benne hogy nem szeretnék gyereket, úgyhogy szinte bármit hajlandó vagyok megtenni az ügyért

jan. 8. 18:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
A depo provera 12 hetente beadott fogamzásgátló injekcionak lehet ilyen mellekhatasa, illetve a Mirena spórolnak is.
jan. 8. 18:14
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Nekem a jangee fogamzásgátlótól is már alig van valami. Max ilyen 2 rosszabb esetben is 3 napos dolog és egy mini tamponnal elvagyok egésznap.
jan. 8. 18:28
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha kiveszik a méhed akkor örökre megszűnik. Az is egy megoldás.
jan. 8. 18:39
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Igen csak úgy tudom nem pakolnak ki random akárkit hanem alapos oka kell hogy legyen. Legalább is pár éve még ezt olvastam.
jan. 8. 18:43
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Folyamatosan szedett (bármelyikÖ fogamzásgátló tabletta, Mirena spirál, Depo-provera injekció, endometrium ablatio, méhkivétel...
jan. 8. 19:20
 6/13 anonim válasza:
19%
De miert akarod megszuntetni a menstruaciodat, azert mert nem akarsz baba, akkor inkabb a parod tegyen rola ne te, a menstruacio a legnoiesebb dolog
jan. 9. 13:58
 7/13 anonim ***** válasza:
62%

Depo provera injekciót évek óta kapom.

Legjobb döntésem volt életemben.

Nem csak a menszeszt szűntette meg, de helyre is rakta a hormonokat.

Soha nem volt ilyen szép a bőröm, a hajam dúsabb, gyorsan nő, és közel 10 kg leapadt rólam, diéta nélkül.

jan. 9. 17:24
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
:(
jan. 11. 23:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Hormonos spirál
febr. 1. 23:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Mirena mellett 4 hetente megjött és közte is még egy hetet pecsételtem. Borzalmas volt és ez nem is ritka mellekhatás. Van akinek viszont teljesen elmúlik mellette a vérzés, de az a ritkább.
febr. 2. 13:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!