Szemben a bőgre tésztában mivel pótolható a cukor meg a liszt meg a csoki ha valaki IR-es?
Ekkora mennyiségű cukrot nem tudsz úgy pótolni hogy az finom legyen. Egyrészt kell az állagához, másrészt nagyon kiérződik.
Esetleg eritrit de attol nagyon kiszarad.
A lisztet hiaba csereled makra, szet fog esni es morusolódni. Kicsit kevesebb tk lisztet tennék bele a helyedben de az is erosen kierzodik
Ilyen piskótaszerű tésztákat lehet csinálni bármiból, ki kell kísérletezni mi az amit szeretsz és mi az ami nem túl drága. Tojásból lehet hogy több kell bele. Mondjuk vlsz érdemesebb keresni olyan receptet ami direkt ilyen. Annó nekem a mandula/kókusz/szezám keverék volt ami bejött, de mostanában már nem szoktam csinálni. Olyan receptet is tudok amiben csak mogyoró és tojás van (+cukor vagy édesítő).
Az édesítőt szintén ki kell kísérletezni, nekem bejött az eritrit, más a falra mászik tőle :). Viszonylag könnyű vele helyettesíteni a cukrot, de nem karamellizálódik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!