Mivel tudnám elérni, hogy a befőttbe kerülő almák ne barnuljanak meg pucolás közben?
Figyelt kérdés
A megpucolt almákat egy tál citromsavas vízbe tettem. Az almák nem süllyedtek el, a víz tetején úszkáló almák elszíneződtek.nov. 28. 08:10
1/8 anonim válasza:
Kisebb adagokban készíted és gyorsan elrakod vagy időnként megforgatod a vízben.
2/8 anonim válasza:
Tedd tálba. Rá citrom leve. Alaposan keverd ossze
3/8 anonim válasza:
Áztasd be citromos ilvízbe mint a krumplit
4/8 anonim válasza:
Ja és tegyél rá egy tányért vagy valamit
6/8 anonim válasza:
Az alma úszik a vízen, de nyomd le valahogy. Egy szita meg egy húskloffoló vagy más nehéz tárgy csak akad
7/8 anonim válasza:
Hatoska, amikor az almadarabot a citromos vízbe beledobod, akkor elmerül benne, és mire felbukkan a víz tetejére, pont elég citromsavat kapott a felülete ahhoz, hogy ne barnuljon be. Felesleges lesúlyozni.
Ha a gyakorlatban csináltad volna, tudnád.
8/8 anonim válasza:
7-es: a kár csak az, hogy az almadarabok nem olvassák az okoskodásodat és akkor is megbarnulnak, ha bedobod öket citromos vízbe, mert amikor feljönnek, mégis oxidálódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!