Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet a grapefruitot...

Hogyan lehet a grapefruitot kifilézni a leghatékonyabban?

Figyelt kérdés

Idén kezdtem el grapefruitot fogyasztani és nagyon ízlik, ezért tervben van, hogy rendszeresen fogom vásárolni.

Én úgy csinálom, hogy levágom a két végét, talpára állítom és mint az ananásznak, levágom a héját.

Ha ez megvan, próbálom cikkenként kivágni a gyümölcshúst a hártyák közül.

Viszont így sok leve kifolyik, és pazarlok is a gyümölcsből.

Nektek van jobb módszeretek?

tegnap 23:52
 1/2 anonim ***** válasza:

A héj levágásáig frankó, de aztán nem késsel trancsírozod, hanem a kiskezeddel szépen gerezdekre szeded és azokat megnyúzod.

Van még a félbevágós, kanállal cukorral kikaparós megoldás, de azt én nem kedvelem, mert fröcsög.

Ha a lé a para, vegyél pomelót, hasonló az íze, de nem lucskos.

ma 00:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Ma éppen nekiálltam a kiskezeimmel megnyúzni pár cikket, csodálkoztam is, hogy így egész sok gerezdet sikerült egyben tartanom anélkül, hogy folyt volna a levük.

Milyen az a kiskanállal cukorral kikaparós módszer?

ma 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!