Hogyan lehet a grapefruitot kifilézni a leghatékonyabban?
Idén kezdtem el grapefruitot fogyasztani és nagyon ízlik, ezért tervben van, hogy rendszeresen fogom vásárolni.
Én úgy csinálom, hogy levágom a két végét, talpára állítom és mint az ananásznak, levágom a héját.
Ha ez megvan, próbálom cikkenként kivágni a gyümölcshúst a hártyák közül.
Viszont így sok leve kifolyik, és pazarlok is a gyümölcsből.
Nektek van jobb módszeretek?
A héj levágásáig frankó, de aztán nem késsel trancsírozod, hanem a kiskezeddel szépen gerezdekre szeded és azokat megnyúzod.
Van még a félbevágós, kanállal cukorral kikaparós megoldás, de azt én nem kedvelem, mert fröcsög.
Ha a lé a para, vegyél pomelót, hasonló az íze, de nem lucskos.
Ma éppen nekiálltam a kiskezeimmel megnyúzni pár cikket, csodálkoztam is, hogy így egész sok gerezdet sikerült egyben tartanom anélkül, hogy folyt volna a levük.
Milyen az a kiskanállal cukorral kikaparós módszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!