Hogyan lehet a leghatékonyabban eltávolítani a serpenyők aljára lerakódott és ráégett zsíradékot?
Figyelt kérdés
2023. nov. 18. 13:05
1/9 anonim válasza:
Welldone hideg zsíroldó,öt perc várakozás után dörzsi szivacs.
Ha jobban rá van égve drótsúroló.
2/9 anonim válasza:
Hideg zsíroldóval, vagy hosszú, akár egy éjszakán át tartó áztatással mosogatószeres vízben.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Sokszor a hipós áztatás is elegendő, hiszen nátriumhidroxid oldat.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Tegnap este kipróbáltam a WellDone-t mert pont volt nálam- ráspricceltem, rajta hagytam kb. 10 percig, majd megpróbáltam lesúrolni mosogató szivaccsal, de meg sem mozdult az aljára (külsejére) ráégett olaj. Kipróbálom a többi módszert is
2023. nov. 19. 09:34
6/9 Senior Séf válasza:
Olvassz a serpenyőben egy kis zsírt, ami ellepi az alját, és hagyd úgy reggelig.
8/9 asus66 válasza:
Zsíroldó elszínezheti a felületetet, drótsúroló karcol, ha nem akkor meg szart sem ér.Komoly , felvastagodott ráégésnél, igaz ,ez sok idő, szódabikarbóna-víz elegy töményen. Úgy,hogy ellepje, hetekig. Addig én másikat használtam, cserébe pár hét után szinte csak letörlöd.
9/9 anonim válasza:
az aljára alatt a belsejének az aljára gondoltál, vagy a külső rész aljára, amit a tűz is ér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!