Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Dawtona bolognai szószt hogy...

Dawtona bolognai szószt hogy lehet feljavítani vagy valami ehetőt csinálni belőle?

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi, mennyire rossz vagy jó nektek, mert ízlések és pofonok... Egyszerűen most értem haza munkából, a család főzött ki tésztát, kibontottak három üveg szószt, de borzasztó. A gyereknek például erős, de amúgy is kellemetlen. Nem vagyunk eleresztve anyagilag, így kidobni nem szeretném.

2022. szept. 1. 23:19
1 2
 11/14 NTBS ***** válasza:
50%
Paradicsommal hígítsd.
2022. szept. 2. 10:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Na most mi az isten nem hasznos abban a válaszban, hogy konkrétan a kérdezett szószból én mit szoktam csinálni, hogy ehető legyen? Úgy mégis?
2022. szept. 2. 10:57
 13/14 A kérdező kommentje:

07:53

"nem is értem, minek ekkora adag"

6-an vagyunk, egész napi étel, most húsra nincs miből.

2022. szept. 2. 11:29
 14/14 A kérdező kommentje:
10:57 Nekem hasznos és köszönöm!
2022. szept. 2. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!