Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mivel szoktatok mosogatni?

Mivel szoktatok mosogatni?

Figyelt kérdés
Legjobban a mosogatószivacs vált be nekem. Azzal a legkönnyebb tisztára varázsolni az edényeket, de nem tartom higiénikusnak. Hiába mosom ki alaposan meg teszem olyan helyre ahol kiszáradhat. Tökéletesen nem lesz tiszta és meg is büdösödik egy idő után. Próbáltam nyeles kefével mosogatni de az nem szedi le mindíg alaposan a szennyződést. Mit ajánlanátok ami könnyen tisztítható és hatékony is. Mosogatógépet nem szeretnék.

2022. aug. 15. 10:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
8%
Mosogatógéppel.
2022. aug. 15. 23:00
 22/24 anonim ***** válasza:
3%
Géppel, amit meg nem, azt szivaccsal.
2022. aug. 16. 12:44
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Mosogatógépre látom keveseknek telik. 😅
2022. aug. 17. 06:30
 24/24 A kérdező kommentje:

23 Te tényleg ekkora gyökér vagy? És ha nem telik rá valakinek? Attól nem lesz kevesebb nálad. Nehéz is lenne.

Egyébként meg fogsz lepődni nekem pl van. Csak nem használom. Mert 2 tányerért nem éri meg. ;) Nem mellesleg baj van a felfogásoddal külön jeleztem, hogy mosogatógép nem releváns.

2022. aug. 17. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!