Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mivel szoktatok mosogatni?

Mivel szoktatok mosogatni?

Figyelt kérdés
Legjobban a mosogatószivacs vált be nekem. Azzal a legkönnyebb tisztára varázsolni az edényeket, de nem tartom higiénikusnak. Hiába mosom ki alaposan meg teszem olyan helyre ahol kiszáradhat. Tökéletesen nem lesz tiszta és meg is büdösödik egy idő után. Próbáltam nyeles kefével mosogatni de az nem szedi le mindíg alaposan a szennyződést. Mit ajánlanátok ami könnyen tisztítható és hatékony is. Mosogatógépet nem szeretnék.

2022. aug. 15. 10:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk kefe van, meg szivacs, és működik.

A szivacs ki van dobva legalább heti egyszer, vagy ha koszos lesz.

Mivel forró vízzel le vannak öblítve utánna, maga a szivacs csak mechanikus funkciót lát el.

2022. aug. 15. 10:46
 2/24 anonim ***** válasza:
95%

Sima mosogatószivaccsal mosogatok, amit a mosogatás után kinyomkodva elmosok. De én Domestossal takarítom a pultot, olyankor a mosogatószivacsot is átnyomkodom vele. Érdekes lenne, ha maradna utána bármi baktérium.

Nem viszem túlzásba a legújabb fertőtlenítési őrületet, de speciel mosogatószivacstól még nem lett nálunk beteg senki.

2022. aug. 15. 10:53
 3/24 anonim ***** válasza:
84%

2-es vagyok még:

Ja és SOHA nem tapasztaltam, hogy bármilyen szaga lenne a mosogatószivacsnak, nem hogy büdös.

2022. aug. 15. 10:55
 4/24 anonim ***** válasza:
77%
Luffa szivacs, gyakran cserélve.
2022. aug. 15. 10:57
 5/24 anonim ***** válasza:
86%
Mosogatószivaccsal, és nálam sem büdös.
2022. aug. 15. 10:59
 6/24 anonim ***** válasza:
94%
Írnék ezt azt, de nem merek, mert ha azért is le van pontozva valaki (a 3-as), mert nem büdös a szivacsa, akkor mit kapnék én? Annyit azért megkockáztatok, hogy az én szivacsom sem büdös!...és most jöhet a "Nem hasznos"!:D
2022. aug. 15. 11:03
 7/24 anonim ***** válasza:
93%

Nyugi, a 3-ast csak én pontoztam le és véletlenül nyomtam félre, nem akartam pirosat nyomni rá.

#3, bocsi 🥺

2022. aug. 15. 11:08
 8/24 anonim ***** válasza:
92%

Semmi gond! Velem is előfordul néha és nagyon szoktam bánni.

(3-as vagyok)

2022. aug. 15. 11:14
 9/24 anonim ***** válasza:
29%
Géppel
2022. aug. 15. 11:30
 10/24 anonim ***** válasza:
79%

Mosogatószivaccsal. Nekem sem büdös soha.

Kinyomkodva tedd be a mikroba, ott teljesen száraz lesz

2022. aug. 15. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!