Receptek szerint a konzerv (zöldbab) leve felhasználandó. Ismerősön szerint öntsem ki, mert tele van tartósítószerrel. Mi lehet az igazság?
"22. Hagyjuk már ezt a "tyúkszarosan főzzük a tojást" sztereotípiát. Ez egyáltalán nem igaz. Hiszen akkor ennyi erővel az összes tojásos ételtől ódzkodhatnánk"
Kicsit használd már az agyadat, mielőtt fröcsögni kezdesz.
Az EU-ban előírás, hogy tilos megmosni a tojást, tehát tyúkszarosan veszed a boltban.
Aztán belefőzöd a levesbe.
Milyen kapcsolatban van ez azzal, amikor feltöröd a tojást, vagy megfőzöd de a főzövizet kiöntöd?
Elárulom: semmilyenben.
"Milyen kapcsolatban van ez azzal, amikor feltöröd a tojást, vagy megfőzöd de a főző vizet kiöntöd?"
Szerinted egy rántottába, vagy piskótába véletlenül nem kerülhet tyúkszar?
Elárulom: Dehogynem!
26-osnak - gondolom, Te a bablére írtad, amit írtál....mert az előtted kommentelők a tyúktojást témázták.
21-nek: A levesbe héjastól belefőzött tojás hogyan adna már jobb ízt a húslevesnek? (szerintem sehogy)
"A levesbe héjastól belefőzött tojás hogyan adna már jobb ízt a húslevesnek? (szerintem sehogy)"
Pont fordítva, a húsleves ad ízt a főt tojásnak.
Semmilyen ízt nem ad a tojásnak semmi a héján keresztül.
Nettó kreténség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!