Receptek szerint a konzerv (zöldbab) leve felhasználandó. Ismerősön szerint öntsem ki, mert tele van tartósítószerrel. Mi lehet az igazság?
Pedig ő sózós-féle, 'mindent' sósan és fűszeresen szeret (és főz) (legalább is hozzám képest). Tud főzni...de, úgy látszik, nem mindenben tökéletes.
Ha kérek is tanácsot tőle (főzés ügyben)...csak akkor fogadom el, ha egyébként magam is úgy gondolnám...
Nekem kicsit úgy tűnik, hogy az a fajta, aki egyből elhisz minden "okosságot". Tudod, vannak ezek a "nem fogod elhinni" bullshit cikkek az interneten.
Ugyan ennek a másik formája, amikor azokat a hülyeségeket hiszi el, amit a minden családban fellelhető naaaagyon okos mama/nagynéni/anyu terjeszt.
Minden élelmiszer csomagolásán megtalálod az összetevőit, hasonló felmerülő kérdés esetén érdemes elolvasnod (meg neki is az lenne).
Spar üveges zöldbabkonzerv:
"Összetevők
Vágott vajbab, Ivóvíz, Étkezési só, Étkezési sаv (citromsav)."
Mindenesetre van benne egy két 'érdekes' is....
Azt a húsleves színezési módszert nem tudom hova tenni.... Ráadásul nem is színez tehát nem is lett tőle semmiféle olyan színe mint például amilyen a vöröshagyma héjától lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!