Receptek szerint a konzerv (zöldbab) leve felhasználandó. Ismerősön szerint öntsem ki, mert tele van tartósítószerrel. Mi lehet az igazság?
Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 15:55
1/33 anonim válasza:
Fel.
Konzervekben nincs tartósítószer.
2/33 anonim válasza:
Konzervben nincs tartósítószer. Ellenben hozzáadott cukor, só lehet a lében. Felhasználási céltól függően van vagy nincs értelme leönteni róla.
3/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! - Zöldbabfőzeléket készülök főzni. Az eddigiekben (zöldborsó, zöldbab) fel szoktam használni a levet..(üveges konzervek)...most elbizonytalanított az ismerősöm....mi legyen?
2022. jún. 23. 16:13
6/33 A kérdező kommentje:
Kezd izgalmas lenni....tegnap óta már másodszor szólják le az illető ismerősömet (aki egyéb iránt a barátnőm...három hónapja még csak) (ő az, aki 3 tyúktojást rakott (héjastól) a húslevesbe főzéskor, hogy jobb színe legyen a levesnek....) (szerintem is vad dolog)
2022. jún. 23. 16:49
7/33 A kérdező kommentje:
Ja, és nem pirostojást (vigyorgok...), hanem nature....
2022. jún. 23. 16:52
8/33 anonim válasza:
Akkor valóban nem egy konyhatündér a barátnőd. 😂
9/33 anonim válasza:
Egyébként félig meddig igaza van, mert a só egy tartósítószer.
10/33 anonim válasza:
6-os Ezen mi az izgalmas? A barátnődtől ezek szerint főzés ügyben ne kérj tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!