Mi a véleményetek a húsleves színezéséről tyúktojások (héjjastól való) belefőzésével?
Figyelt kérdés
Mennyire lehet ez jó módszer a színezésre?2022. jún. 22. 08:19
2/45 A kérdező kommentje:
Akkor miért tehetnek valakik húslevesbe főzéskor két három tojást? Lehet annak egyéb oka?
2022. jún. 22. 08:29
3/45 anonim válasza:
Azért mert úgy szeretik, de semmiképp sem a színe miatt.
5/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
Mi/én vöröshagymával szoktuk színezni...az alsó (még színes) héját rajta hagyjuk a hagymán, úgy tesszük a levesbe.
2022. jún. 22. 08:46
6/45 anonim válasza:
Hülyeség.
Főzz meg egy tojást sima vízbe. Főzd egy óráig, nézd meg a vizet. Semmi színt nem ad neki.
Ha nem akarsz ételízesítőt használni, szurkálj meg egy paradicsomot, úgy tedd a levesbe, tegyél még bele pár fej csiperke gombát, és vöröshagymát, de ne pucold meg, csak mosd meg héjastól, és úgy tedd bele.
8/45 A kérdező kommentje:
7. válaszolóhoz: Mire érted azt, hogy az is jó módszer? A kérdésre válaszoltál, vagy valamelyik hozzászóló kommentjére?
2022. jún. 22. 09:38
9/45 anonim válasza:
8. A hagymahéjra értettem, csak elfelejtettem megszámozni
10/45 anonim válasza:
Tojást héjastól belefőzni? Elég gusztustalanul hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!