Mi az amit az íz miatt belefőzöl a levesbe, de nem kerül a tányérra, hanem kidobod?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 16:48
2/20 anonim válasza:
Húsleves esetén egy fej vöröshagyma szokott így járni nálunk.
4/20 anonim válasza:
Húsos csont, egész bors, zeller, foghagyma gerezd, egész hagyma.
5/20 anonim válasza:
Bocs, a húsos csontról a hús marad.
7/20 anonim válasza:
Kolbász a rakott krumpliban, de nem dobom ki, visszarakom, más megeszo
10/20 anonim válasza:
Húslevesnél a hagyma és egy paprika.
Azon kívül mindent megeszünk belőle, a petrezselyemzöldet is 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!