Húslevesbe belefőzöm a hagymát lehet gond?
Figyelt kérdés
7hónapos a kifiam elég szépen eszik. Tízórai ebéd kiváltva. Igazábol az lenne a kérdésem hogy hús levest főzök s a vörös meg a fokhagymát belefőzném természetesen nem adnék neki csak a zöldséget. Csinálhatom így? vagy inkább ne2019. szept. 28. 11:59
1/5 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Miért ne adhatnál? Ne parazzatok már ennyire rá a ht-ra. Komolyan. 6 hónapos korukban kezdjük, aztán aki tájékozott az már tudja, hogy biznyos dolgokon kívül bármi mehet első perctől csak figyelni kell
2/5 anonim válasza:
Máskor húslevesből adtam répát, májat, husit, krumplit nem lett baja hogy mindenféle más zöldséget is belefőztem amit még nem evett. Igazából eszembe sem jutott hogy ez gond lehet.
3/5 anonim válasza:
Szintén 7 hónapos lányom így evett múlt héten húslevest igaz én nem raktam bele fokhagymát,mert mi anélkül esszük. Semmi baja nem lett. Pedig raktam bele mindent,amit szoktam.
4/5 anonim válasza:
Ezt tényleg tök őszintén kérdezem: ugyan mi baja lenne egy húslevesbe belefőzött hagyma ízétől? Nem 1 hónapos, hanem már 7.
5/5 anonim válasza:
Dehogy
7,5 hósan már meg is etettem vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!