Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Húslevesbe belefőzöm a hagymát...

Húslevesbe belefőzöm a hagymát lehet gond?

Figyelt kérdés
7hónapos a kifiam elég szépen eszik. Tízórai ebéd kiváltva. Igazábol az lenne a kérdésem hogy hús levest főzök s a vörös meg a fokhagymát belefőzném természetesen nem adnék neki csak a zöldséget. Csinálhatom így? vagy inkább ne
2019. szept. 28. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést. Miért ne adhatnál? Ne parazzatok már ennyire rá a ht-ra. Komolyan. 6 hónapos korukban kezdjük, aztán aki tájékozott az már tudja, hogy biznyos dolgokon kívül bármi mehet első perctől csak figyelni kell
2019. szept. 28. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Máskor húslevesből adtam répát, májat, husit, krumplit nem lett baja hogy mindenféle más zöldséget is belefőztem amit még nem evett. Igazából eszembe sem jutott hogy ez gond lehet.
2019. szept. 28. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szintén 7 hónapos lányom így evett múlt héten húslevest igaz én nem raktam bele fokhagymát,mert mi anélkül esszük. Semmi baja nem lett. Pedig raktam bele mindent,amit szoktam.
2019. szept. 28. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tényleg tök őszintén kérdezem: ugyan mi baja lenne egy húslevesbe belefőzött hagyma ízétől? Nem 1 hónapos, hanem már 7.
2019. szept. 28. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy

7,5 hósan már meg is etettem vele

2019. szept. 28. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!