Mi az amit az íz miatt belefőzöl a levesbe, de nem kerül a tányérra, hanem kidobod?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 16:48
11/20 anonim válasza:
Csirke farhát úgy, ahogy van, petrezselyem gyökere -és zöldje, egész hagyma, egész bors.
12/20 anonim válasza:
De érdekes,én a zellert meg a hagymát szeretem a legjobban a húslevesben amit ti kidobtok🙂Petrezselymet dobom ki..
13/20 anonim válasza:
Gyakorlatilag nincs ilyen néhány szárazfüszer kivételével.
14/20 anonim válasza:
Úgy látom sokaknak sérti az önérzetét, hogy vki nem komálja a kolbászt. Na ez a ciki
15/20 anonim válasza:
Nagyon ritkan dobom ki ... a taccsot :)))
16/20 anonim válasza:
Húslevesből (én hús nélkül csinálom magamnak) az egész vöröshagyma, zeller/zellerzöldje, petrezselyemzöldje.
17/20 anonim válasza:
Füstölt szalonnabőr, ha nem fő puhára.
18/20 anonim válasza:
Babérlevél, minden más ehető.
19/20 anonim válasza:
- ehetetlen fűszer pl babérlevél, fahéjrúd, szegfűszeg. csillagánizs, ilyesmik
- csont/porc (ezalól kivétel a csirkeporc, mert azt imádom)
- mag
Egyébként mindent megeszek.
20/20 anonim válasza:
Ha hús is van a levesben, akkor a csontot dobjuk ki. Egész bors, babérlevél. Minden mást megeszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!