Ha egy teljesen lapos tepsiben húst süttök a sütőben, akkor alufóliát vagy sütőpapírt tesztek a husi alá?
Figyelt kérdés
Egy nagyon egyszerű, gázzal mükődő, szinte alig szabályozható hőmérsékletű sütőm van.2022. ápr. 1. 10:59
11/15 anonim válasza:
8: amit a sütővel adnak, az nem a cseppfogó tálca? Ami legalul van...
Én sose használom azt, vannak különböző méretű (és magasságú) tepsijeim, amit a rácsra rakok.
12/15 anonim válasza:
Lehet, hogy az, de már én használtam sütésre.
Ha neki nincs egyéb tepsije, akkor megteszi ez is.
13/15 anonim válasza:
#12: ilyen esetben én tennék alá sütőpapírt... Már csak a saját magam kényelme érdekében, hogy utána ne kelljen suvickolni a tepsit.
14/15 anonim válasza:
Amit adnak hozzá az inkább hőkiegyenlítő, használható sütésre, de általában túl forró lesz és megég az alja, ha nem vigyázol.
15/15 anonim válasza:
Tepsit rakok alá, és vékonyan kikenem zsírral. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!