Csirkesütéshez alufóliát ír a recept. Jó helyette a sütőpapír is (tartózkodnék fóliában sütéstől)? ffi nyugdíjhoz közel
Nem világos, hogy hogyan kellene az alufóliát alkalmazni, ha az edényt kell betakarni vele, akkor jobb egy fedeles lábast választani, ha bele kell csomagolni, akkor a sütöpapír is megfelel.
Egyben sütve valamivel jobb ízü, mert nem folyik ki a leve, de ha félbevágod (vagy ami még mutatósabb, hogy a hátát vágod végig, a gerincet kiszedve, és laposan teszed a tepsibe), alaposan befüszerezed, akkor sem lesz észrevehetöen rosszabb ízben.
Én elöször 160 fokon sütöm kb 35-35 percig, amíg megpuhul és utána 200 fokon átpirítom.
Nem szoktam letakarni, aláönteni vizet vagy mást, és így lesz finom.
Ezt a receptet javaslom, nem kell hozzá jóformán semmi nem kell hozzá (kivéve a füszereket, de ha csak sót, borsot, paprikát esetleg fokhagymát használsz, az is elég) és garantáltan finom lesz a végeredmény. Meg igen egyszerü is elkészíteni, nem kell hozzá sok tapasztalat vagy tudás!
#2 -nek: a jóformán semmi az egyáltalán nem semmi - olyan hozzávalókat is olvasok benne, amikről azt sem tudom, hogy eszik -e, vagy isszák.
De, a csirke az valszeg finom lesz
Bocs, nem gondoltam erre, de ahogy írtam, egyszerübb füszerezéssel is igen jó - én sokszor variálok, azzal ízesítem, amire kedvem van, meg van éppen kéznél.
A lényeg, hogy ne legyen sótlan, a többi csak töled függ.
Az elkészítés módja meg egyébként tényleg egyszerü és biztos siker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!