Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Apukám só helyett citromsót...

Noncsi2020 kérdése:

Apukám só helyett citromsót rakott a pörköltre, rohadt savanyú lett. Megmostam, tettem rá új alapot, de a hús már azvette azt a savanyú ízt . Mit tudok tenni hogy ki tudjam küszöbölni ezt az ízt?

Figyelt kérdés

2022. márc. 8. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Próbáld "vadas szerűen" elkészíteni, az savanykás étel!

Főzz meg külön néhány sárga és fehérrépát babérlevéllel, (ha karikázod hamar kész lesz) leturmixolod a pörköltlével együtt, teszel hozzá a zöldség főzőlevéből és behabarod tejfölösen.

Só, bors, mustár, pici cukor és kész!

Jobb megoldást a savanykás húsra nem tudok!:(

2022. márc. 8. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Vagy kínaisitsd, édes-savanyú szósszal
2022. márc. 8. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, ne kiküszöbölni akard, (ha átvette a hús, akkor úgyse lehet)

hanem használd fel, azzal dolgozz, ami van!

Savanyú vetrece, vadas, eszterházi módozat, stb...

2022. márc. 8. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Végül is mi lett Kérdező?
2022. márc. 8. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Tejfölös hús makaronival. A tejföl amit vettem az nem volt valami savanyú(azt szeretem) igy pont jó lett
2022. márc. 9. 10:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!