Noncsi2020 kérdése:
Apukám só helyett citromsót rakott a pörköltre, rohadt savanyú lett. Megmostam, tettem rá új alapot, de a hús már azvette azt a savanyú ízt . Mit tudok tenni hogy ki tudjam küszöbölni ezt az ízt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 14:11
1/5 anonim válasza:
Próbáld "vadas szerűen" elkészíteni, az savanykás étel!
Főzz meg külön néhány sárga és fehérrépát babérlevéllel, (ha karikázod hamar kész lesz) leturmixolod a pörköltlével együtt, teszel hozzá a zöldség főzőlevéből és behabarod tejfölösen.
Só, bors, mustár, pici cukor és kész!
Jobb megoldást a savanykás húsra nem tudok!:(
2/5 anonim válasza:
Vagy kínaisitsd, édes-savanyú szósszal
3/5 anonim válasza:
Pontosan, ne kiküszöbölni akard, (ha átvette a hús, akkor úgyse lehet)
hanem használd fel, azzal dolgozz, ami van!
Savanyú vetrece, vadas, eszterházi módozat, stb...
5/5 A kérdező kommentje:
Tejfölös hús makaronival. A tejföl amit vettem az nem volt valami savanyú(azt szeretem) igy pont jó lett
2022. márc. 9. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!