A tölgyfa hordóban savanyított káposztát,hogyan-miben kell tárolni amikor "kész" van? 4-5 hét után, hűvös helyen maradhat a hordóban vagy ki kell belőle szedni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 16:29
1/3 anonim válasza:
Attól függ mennyi helyed van, én legalább egy részét bezacskóznám, és lefagyasztanám.
2/3 anonim válasza:
Hűvös helyen maradhat a hordóban.
3/3 anonim válasza:
A hűtő modern találmány, savanyú káposztát meg évszázadok óta készítenek.
A fermentálás egy ősi, tartósító eljárás, a savanyú káposzta készítés konzerválási mód is, és a legegyszerűbben úgy tudták frissen tartani a káposztát, ha azt a hordóban, lesúlyozva (ne érje levegő), hűvös helyen tárolták tovább.
A kistermelők (vagy akik nagyobb mennyiségben, de nem eladásra készítenek savanyú káposztát) ma is a hordókban tárolják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!