Mikor szoktátok eltenni a savanyú káposztát?
Figyelt kérdés
Most még érdemes? Vagy elkéstem?2021. nov. 29. 07:12
1/4 anonim válasza:
Bármikor, amikor van megfelelően belevelesedett fejes káposzta.
Akár savanyúságnak, akár edényben érlelni. Utóbbit én szinte egész évben készítem.
2/4 anonim válasza:
Amíg van káposzta, addig lehet, az egyetlen, amire figyelj, hogy az erjedés megindulásához legalább egy hétig szobahömérséklet kell.
3/4 anonim válasza:
Ha karácsonyra szeretnéd már el.
Október 26 Demeter napján szokták népszokás szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!