1/5 anonim válasza:
Le.
Nekem van egy helyem 150 km-re tőlem, ahol mennyei a káposzta. Ha egyébként is munka miatt arra járok, akkor megveszek 30 kg-t (nekünk egy főzésre 3 kg szokott kelleni) és csomagonként lefagyasztom.
Amikor kienged, olyan mint a friss.
3/5 anonim válasza:
le lehet, mert nem nyers. nyilván nincs megfőzve, de kezelve van, tehát nem nyers
4/5 anonim válasza:
Éppen le lehet... de szerintem ezt csak valami extrém esetben érdemes csinálni.
A savanyítás önmagában egy tartósító eljárás. Ha jól be van érve, és elég lé van rajta, ami teljesen elzárja a levegőtől (ne jusson oxigénhez) akkor ha hűvös helyen van, hónapokig eláll.
5/5 anonim válasza:
#4
Nem mindenkinek olyanok a lakáskörülményei, hogy egy légtérben tudna hónapokig élni savanyú káposztával.
Nyilván ilyen esetről szól a kérdés is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!