Mi a különbség a kovászolt káposzta és a savanyúkáposzta között?
Figyelt kérdés
Készítésben, ízben és felhasználásban?#savanyú káposzta #kovászolt káposzta
2020. júl. 29. 15:37
1/1 anonim válasza:
A savanyúkáposztát csak sózzák, utána több hétig erjesztik, mire jó, a kovászolt káposztát meg kenyérrel/zsömlével napon érlelik és pár nap alatt ehetö.
Ízben nem sok a különbség, de a kovászolt csak rövid ideig jó, hamar túlerjed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!