Mi a különbség ezekben a modern villanysütőkben a forró légkeveréses ventilátor, és a forró levegős ventilátor között? Melyik előnyösebb? Melyiket minek a sütéséhez használjátok?
A hagyományos hőlégkeverésnél hagyományos alsó-felső sütés mellett van, ettől függetlenül egy keringető ventilátor.
Mindenféle általános sütésre jó, ahol kell, vagy hasznos a légkeverés.
A hőlégbefúvásos rendszer (melyik gyártó hogy hívja) az "iparibb" tervezés.
Ott van egy nagy ventilátor lapát, és előtte, körülötte vagy egy nagy teljesítményű fűtőszál, ás arról fújja le a meleget.
Ugyanazt tudja, mint a másik.
Plusz, ha több tepsiben sütsz, 2, 3 tepsiben egyszerre, akkor ha nem is tökéletesen, de lényegesen hatékonyabban megbirkózik az egyenleteshez közeli sütéssel, minden tepsiben, egyformán, mint a sima légkeverés.
Hogy melyik hasznosabb, azt neked kell eldöntened. Sokszor sütsz úgy, hogy egyszerre több tepsiben sül az étel, vagy több különböző étel? Ha igen, akkor ki tudod használni a hőlégbefúvás előnyeit. Ha nem, akkor nem.
A gazdaságosságnak ehhez semmi köze. Hőt, csak energiabefektetéssel lehet nyerni. Nincsenek csodák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!