Büdös a kávéfőzőm belseje, ugyanaz a mellékíz van a kávén is. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Kotyogós, 1 éve vettem kínai boltban, 1000 Ft volt, gondolom, a létező leg gagyibb anyagból készült. Elég furcsán is néz ki a belseje, sötét foltok vannak rajta, amik nem jönnek le. Ki szoktam ecetezni, de azok akkor se tűnnek el, csak a vízkő.
Most szeretnék venni egy nagyobbat, kicsit jobb fajtát vennék, de hogy tudnám megelőzni, hogy bebüdösödjön az is?
Nem tudom, hogy én csináltam rosszul valamit, vagy a gagyi anyag miatt lett büdös a mostani. Nektek volt már ilyen?
2022. jan. 30. 08:24
11/20 anonim válasza:
Tipikus, szarrá égetted a tömítést.
12/20 A kérdező kommentje:
11: Mármint mivel? Gyakrabban kell cserélgetni a gumit? Milyen gyakran kb? (Naponta főzök legalább 1x.)
2022. jan. 30. 13:04
14/20 A kérdező kommentje:
Tehát mikor már elkezd barnulni?
2022. jan. 30. 13:44
15/20 anonim válasza:
Amikor büdös b+ és mellékízt érzel.
16/20 anonim válasza:
Ha olcsó kell, 2500-ért is kapsz a vasedényben rozsdamentest... De ennek valszeg a szűrője alu.
17/20 A kérdező kommentje:
16: Köszi a válaszaidat, de a kifejezésmódod végtelenül sértő és alpári. Nem tudom, észrevetted-e, de sem én, se senki más beszélt itt ilyen hangnemben a másikkal, csak te.
2022. jan. 31. 11:46
18/20 anonim válasza:
17: ???????
Mi ebben az alpári? JAvasoltam egy olcsó típust....
19/20 A kérdező kommentje:
17: Ne haragudj, természetesen nem rád gondoltam, hanem az előtted író (11,13,15) válaszolóra, félrenyomtam.
2022. jan. 31. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!