Műanyag ételtartó doboz zsíros szagát hogyan tüntessem el?
Figyelt kérdés
Egy műanyag kis ételes dobozban tartottam a kacsazsírt, ami most elfogyott, a dobozt elmostam már többször is, és a zsírszag még mindig nagyon érződik rajta. Ecettel, súrolószerrel, mosogatószerekkel próbálkoztam eddig.2022. jan. 25. 18:07
11/13 A kérdező kommentje:
Én nem pontozok le senkit, mert örülök minden válasznak, és számomra hasznosak.
2022. jan. 26. 12:35
12/13 anonim válasza:
10-es, hiába mondod egy ostobának az igazat, akkor is le fog pontozni, mert sérted az önérzetét. Azt hiszi, hogy attól okosabb lesz, ha nyom egy pirosat. Náluk ez a bosszú. Van az a mondás, hogy az igazság jó, de ha kimondják az elviselhetetlen. Amúgy egyetértek, a műanyagok szívják a nedvességet. Nyilván te is műszaki ember vagy , de itt sokan nem azok. Másoknak mondom, egy buborékos ásványvíznek nem azért jár le a szavatossági ideje, mert megromlik. A szavatossági idő ez esetben a palackra vonatkozik, ugyanis a széndioxidot is átereszti és elmegy az ereje a víznek.
13/13 anonim válasza:
#12 , Pontosan, ahogy mondod az ásványvizet. És jól érzékelted , valóban foglalkozom műanyagokkal. Van olyan anyag, aminél egy 100 Kg-os műanyag tömb 3-5 liter vizet is elnyel , ezt még a levegő párájából is felveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!