Mekkora hibának számít/mennyire jelent minőségrontásnak - ha a marhalábszár pörköltet túlfőztem...egyébként nagyon finom...de a húskockák többsége a főzés végére szétesett (sűrű állagú pöri)?
Figyelt kérdés
Már eleve számítottam a túlfőzésre...és ezért jó nagy darabokra vágtam...mégis sok szétfőtt. Kis lángon sokáig főztem (5-6 óra) De, tényleg nagyon finom, jó az illata is nagyon (sok vörösbort ///5-6 dl. - 3 kg marhalábszár// használtam (vizet nem is tettem a pörkölthöz) (saját otelló...vegyszerek nélküli).2022. jan. 22. 11:09
1/4 anonim válasza:
Vedd úgy, hogy ez egy másfajta megjelenésű étel, ami nem darabos és egy öregember is meg tudja enni a protézise kiesése nélkül.
3/4 anonim válasza:
Étteremben nem szolgálhatnád fel, de a saját háztartásodban olyan amilyen, ha neked (és a családodnak, barátaidnak) ízlik, akkor tojni a szabványra!
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!! - a legszűkebb családnak készült...elsődleges referencia a fiam volt (35 éves):szerinte: az/úgy a legjobb (ha szét van főve benne a hús) (ő úgy szereti a legjobban). (Természetesen) voltak benne 'kockák' is, de úgy nagyjából a fele szétfőtt. (ffi 65)
2022. jan. 23. 04:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!