Sült (hasáb) krumpli melegen tartása?
Sült (hasáb) krumpli melegen tartására kérnék tippeket.
Nagyobb családi ebéd lesz (15+fő) és többek közt ez lesz az egyik körítés. Kihagyni nem lehet, van aki ragaszkodik ehhez.
A fő gond, hogy ennyit csak több lépcsőben lehet kisütni, mire elkészül az összes, az első adagok kihülnek.
A sütőbe nem tudom betenni, mert ott egyéb fogások sülnek, nincs hely rá.
Ezért keresnék olyan ötleteket, amivel sütö nélkül meg lehetne oldani, hogy ne hüljön el a krumpli, mire ennénk.
Minden segítő ötletet előre is köszönök.
Akkor kérdezd meg előre, hogy ki kér hasábkrumplit! Ha mind a 15-es, akkor gond van, mert ha kitalálunk is valamit, (pl. tedd a kályhára, tedd a paplan alá, stb) a krumpli már nem lesz finom és ropogós, hanem löttyedt vacak lesz.
Viszont, ha csak 5-es akarnak hasábkrumplit, azt étkezés előtt, pillanatok alatt ki tudod sütni és friss.
Majdnem mindenki kér, szóval tényleg valahogy melegen kellene tartani. Kályha nincs sajnos.
De köszi a segítő szándékot.
Mikroba beteszed letakarva es mikor kell megnezed meleg e meg
Ha nem akkor megmikrozod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!